Rasyiqah Hassan

AJL

Posted on: February 5, 2012

 

Ha, ceritani bukanlah dengan tujuan ape. sbb bosan.

Disuatu petang yang indah, ketika aku baru je sampai di KLCC untuk jumpe Patek dengan hasrat memberi jemputan kad kawin(ku?) kepadanya. Dalam keadaan yang relax dan gamble, macam biasalah.. borak borak kejap ngan die, secara tiba-tiba talifonku berbunyi…

 

Nik : Beb, ko nak tengok AJL tak? kalau nak ko dtg bukit jalil SEKARANG jugak. kalau tak aku ajak orang lain.

 

ok, membuat keuputusan drastik, totally bukan akulah. So dengan keadaan hampir separuh menjerit di tengah-tengah food court KLCC tu. aku menjawab NAKKKK dan aku sure yang si Patek agak terkejut melihat aku menjerit. but who cares. Maka dengan sopan aku memohon meminta diri untuk pulang sambil berkata, Aku nak tengok AJL muahahahahha kepada dia.

Ok. agak rushing jugak ke LRT bukit jalil. Kusangkakan tidak ramai orang. rupanya agak ramai. then, semakin ramai. Setelah kesesatan mencari Nik dan Fazreen itu, sehingga Fazreen tension bercakap dengan aku tentang lokasi dia. Ku jumpa jua. (Itupun after Nik yang carik aku). Ok, diorg memang dah line up baik punya. Kat depannnnn skali.

aku malas nak cerita ape jadi tentang aksi aksi rempuhan di pintu masuh dsb…

 

Walaupun tidak masuk melalui pintu VIP, tetapi….

Boleh guess aku duduk mana kan? hahah . maaf handphone camera aje.

FAKTA AJL 2012 oleh diri sendiri.

  1. Nasib baik stadium tertutup, so dengar live best.
  2. Artis-artis malaysia ni ada yang sombong ada yang tak. Tengok jugak siapa. aku malas nk komen lelebih.
  3. Aku tak tahu sgt sapa finalist. So mostly aku enjoy the show aje.
  4. Peminat Awan Nano memang ekstreme. Series.
  5. Yuna cantik gile. dengan makeup.
  6. Baju Jacklyn and alyah actually agak seksi.
  7. Budak kecik yg femes ttu, sape Mia eh.. die tak nmpk peramah la. Mb sbb die budak lagi kan.
  8. Mnasir mmg humble orangnya.
  9. Faizal tahir punye looks n style serabai gile.. mb nak jiwa lagu.
  10. Aku tak faham dengan fashion Puan Siti Nurhaliza.

Haha, habis show terus balik sebab perut lapa dan Oleh kerana bateri Camera habis.

p/s : I do know who stalk my Tumblr and this blog, it has ‘site status’. Well, if you have something to say, just say it. I don’t bite!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    February 2012
    M T W T F S S
    « Jan   Mar »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: