Rasyiqah Hassan

my favourite band.

Posted on: June 10, 2011

I am completely a lousy fan of something. i am NOT A TRUE SIMPLE PLAN fan anyway, because aku start follow diorang album ‘Still Not Getting Any’. itu pun sbb Michelle Tham bagi hadiah CD diorg sempena Birthday aku. Memula aku taulah kewujudan diorg sbb lagu ‘Perfect’ tu mak aih, popular nak gile kat sekolah. pastu semua dok pakat nyanyi dlm kelas. Aku takdelah layan sanagt sbb aku ingat diorg ni samalah cam band band Green Day and else time tu. So lepas dapat present tu, aku pun start ler dengar.. Aku ingat lagi first track diorang ‘Shut Up’, Aku macam, ape lagu ni??? tapi aku jenis yang takdelah judge at the first sight, so aku complete dgr semua selama beberapa kali. aku mmg suke mengkaji lirik lagu ni. Aku suke lagu ‘Perfect World’, dengan ‘I promise’. and then aku mulalah mendownload album first die. Then after aku dgr, aku came out with a conclusion yang, ok Simple Plan ni menarik rupenya. Walaupun at first suara Pierre tu aku rasa kelakar gile.tp lagu diorg ada meaning, deep meanning. cume lgu yang ‘deep meaning’ ni diorg tak publish jadi single or buat video. So maka album ni tak dapat kejayaan spt album first. Then diorang dtg Malaysia on september diorg nyanyi live utk lagu ‘I promise’ pergh ternganga mulut waa…

Album untuk 2009 publish but time tu aku mmg xde duit nk beli, so aku download je.. See, told you I’m not a true fan  x.x . but album Simple plan ni series best tp kesian sbb masih tak dapat perhatian. Aku tgk mereka banyak and focus to ‘inspiration songs’ camtulah, so kebajyakkan track diorg mmg lagu lagu inspirasi. So mb kebanyakkan orang tak paham konsep lagu bni so ia tidak diterima. Favourite tarck aku adalah 4 track terakhir dlm album – “I Can Wait Forever”, “Holding On”, “No Love” & “What If”.  Aku mmg sgt impress dgn empat lagu ni.

Well but then mmg aku tak nafikan, aku mmg fan simple plan and eventhough ramai org kata diorg ni pape..well, aku just assume korang hanya menilai tanpa mengetahui.  MMg byk ag band best ;agu best tapi setakat ni aku mmg suke lagu SP, deep meaning, Fun and funky.Anyway. enjoy this track ..

Staring out into the world across the street
You hate the way your life turned out to be
He’s pulling up in the driveway and you don’t make a sound
‘Cause you always learn to hold the things you want to say
Your always going to be afraid

There’s only hate, There’s only tears
There’s only pain, There is no love here
Oh so what will you do?
There’s only lies, There’s only fears
There’s only pain, There is no love here

Broken down like a mirror smash to pieces
You learned the hard way to shut your mouth
and smile
If these walls could talk
they would have so much to say
‘Cause every time you fight
the scars are gonna heal
but there never gonna go away

repeat c/o

You’re falling, you’re screaming
you’re stuck in the same old nightmare
He’s lying, you’re crying
there’s nothing left to salvage
Kick the door ’cause this is over
Get me out of here

(Kick the door)

There’s only hate
There’s only tears
There’s only pain
There is no love here
Oh so what will you do?
There’s only lies
There’s only fears
There’s only pain
There is no love here
Tell me what will you do?
There’s only hate
There’s only tears
There’s only pain
There is no love here.

Advertisements

2 Responses to "my favourite band."

sheqag .. lagu2 gini aku tak layan … but good explanation .. hee

ape je lagu ko layan pai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    June 2011
    M T W T F S S
    « May   Jul »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: