Rasyiqah Hassan

this is not a goodbye

Posted on: October 3, 2010

Nama dia ni Nadia Zaihasreen. Kitorang panggil Kechik je. Agak lame gak la duduk rumah. Penah die masuk UTM skudai kejap, pas grad diploma, die terus ‘bertafakur’ kat umah die. Aku harap die dah pandai memasak :). kerana setahun menjalani persediaan berdiri di atas kaki sendiri tu. Haha. dulu Kat UTM KL, we’re kinda close to each other. aku suke lepak nagn die sebab die ni lincah gile. Tetiba teringat time die ngn adalah seorg tu berlari-lari lumba di tengah padang Putrajaya tu. tp mmg tak penat penat. tetiba teringat lagi time die nak sangat pegi PD, [nak tengok pantai katanya], pastu terus demam pas aku bawak g pandai [ok bukan aku lah yang bawak tp kawan aku..]. tetiba teringat plak dah janji nak g Gravy Baby same sama tp time aku ajak mesti je ko ada hal, time ko ajak, aku plak buat hal. haha. tetiba teringat jugak banyak benda pasal ko kechik, tetiba je rasa eh, esok ko dah nak berangkat. Seyes aku macam, alaa, belum jumpe lagi…ko dah nak pegi.. Bukan pegi mana, pegi belajar kan.. Actually aku happy.

Ko ingat tak kita penah sama-sama nk belajar oversea, pastu ko ajar aku macamn nk apply and everything. sampai masa nak hantar application, tetiba aku ak tak jadi hantar. pastu kau punya merajuk –..sebab ko kata takde geng. seyes sekarang aku terasa weyh. kan bagus kalau kita sesama kat sana sekarang.tapi takpe.. rezeki tetap ada dimana-mana. yang penting kita berusaha.

kepada kamu wahai sahabat baikku, Nadia Zaihasreen. rahsia simpan haaaa.. jgn bgtaw sesapa tau. haha. aku nak ko balik dengan selamat, ngorat orang pandai-pandai kat sana and tidak lupakan aku.. Kepada kawan-kawanku di UK yang kenal minah ni, sila ajak dia lumba lari, tengok korang bley menang tak.  🙂

gambar dicuri dari Facebook.
Advertisements

1 Response to "this is not a goodbye"

ok.
terharu lagi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    October 2010
    M T W T F S S
    « Sep   Nov »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: