Rasyiqah Hassan

dah lame dah..

Posted on: June 22, 2010

Haha, dulu nadiah selalu tagged aku, tapi aku tak jawab sebb time tu kuno lagi bab-bab memblog ni.. next nak try vblog pulak.
Ok telah di tagged oleh Eyra TM..
**
1.soalan pertama : adakah anda rasa anda hot? Oh hotkah di dalam aircond dan kehujanan diluar..

2.soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang. Laptop = Natural by W7, phone = diri sendiri sudah. mehheee

3.Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut. sebab suke tengok pokok + benda hijau. yang kat hp tu mb sebb obses dengan diri sendiri kot.


4.Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza? ahad lepas. Kakak ku bawak sebb Hari Abah sedunia.

5.Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar. mestilah Wani Ardy – YOU.

6.Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini? main game. minum Nestum + cookies. Blogging.

7.Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa? Di rumah ialah adik no/busuk/ etc etc ; kat sekolah, popular dengan panggilan Rasyi [Thanks to Stacy yang start] + Syiq by fify ; ada sorang kat utm kl panggil shika_maru; tapi suke kalau ada org panggil ladysheqa sebb lady itu antara pangkat tertinggi diraja britain. wahahahha

8.Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.
pedulik, nak tagged 6 orang je.
a. cik Izyan Nazihah si pelawak
b. Encik Ahmad Naufal [epai] si mangsa keadaan
c. Cik Nadiah si penangkap gambar
d. Cik Fakhitah model berjaya
e. Cik Nadzirah Nordin si kaki blogger
f. Cik Syafawati si paparazi.
g. Cik Mynn si puisis
h. Pierre Bouvier [tapi aku tau die mana baca BM!]

9.Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda? Bestfriend + buddies + kekasih awal dan akhir.

10.Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5?  Weh, jom cari duit dengan online.

11.Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa? haish.. tak baik bergossip disini k.

12.Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4? eh, sibuk je nak tau. :s

13.Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no.6?  tiada pesanan

14.Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2? huh? Nak kene maki ngn cik salwa?

15.Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan? oh tidak sama sekali

16.Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.  die budak dekan.pandai.bawak moto.kaki internet.

18.Soalan ke-lapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini. biasa je. perlu nak berperasaan ke?

19.Soalan ke-sembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal? biarlah die sengal. takde kene mengene.

dah settle. wahahaa

Advertisements

5 Responses to "dah lame dah.."

mak ai.. banyaknya soklan…. ahaks~

ngahahahhaha..ak like these..tapi mlas r nk jwab tag..hurmmm…

weh, tag tu boleh ke otomatik dtg kt blog.?
hahha, nsb bek i bukak blog u..

P/s: jom jana duit on9. sape xmo join sudah.hehehe

oh tidak la.. hehe. kene copy n paste.

anda di-Tag di blog Single.
sila jawab.
terima kaseh. ;O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    June 2010
    M T W T F S S
    « May   Jul »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: