Rasyiqah Hassan

Listen to my song.

Posted on: February 2, 2010

Yesterday wah ‘hok piak’. I was POyoing performing and actually it is not real performe. Instead of Mis D who’s kinda spoil the song..told her to stay at the front, so i cud hear, but nevaminddd.. haha suke2 je pun..

anyways, let’s go with 7 wonders.

**

I am si lampu jalan. I know it all the way.

**

lagu kedua dalam pembikinan. Gile best ada org support buat bende2 ni. tapi saya memerlukan AMP… seriously…

**

hari itu saya pandang dia, dan pandangan dia utk si dia, saya gembira melihat dia bahagia. Harap si gadis percaya dan yakin pada dia…

**

RELIEVED. actually it’s nothing. hanya beberapa manusia masih sangka saya merosakkan hidup mereka which, mungkin ‘kamu yang merosakkan diri sendiri.’

**

Saya takut dengan sesuatu kerana ‘adakah ia dengan perasaan saya aja ka?’. Saya tak bersedia dengan itu..

**

Mr Starry first performance… yezzzaaaaa…. THankiu Abah Opie-channn…. yang mengtune/mengubah tune gitarku hingga aku tidak reti langsung tune semula.

**

Ada sesuatu yang menarik bakal berlaku.. hehe tungguuuu..

**

tamat.

saya pasti dia akan datang menjengah khabar.

Hidup ini indah kepada mereka yang menyaksikan keindahannya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    February 2010
    M T W T F S S
    « Jan   Mar »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: