Rasyiqah Hassan

mood cuti habis

Posted on: December 3, 2009

ok. maybe agak tamak. tapi number 4 digit dalam account pasti mmbuat kau merancang macam-macam. uh harus sabar. byk lagi benda penting. spt membyr PTPTN. *demn* surat yang tak sampai2. So update minggu sebelum balik ke skudai (Katakan TAK NAK balik ke sekudai) ialah seperti dibwh:

1. Hari sabtu/ahad akan shops with Nik, Ezaty + Ean. (Actually nak g ngan Nadiah je tapi memandangnya empunya diri ingin berjimat maka aku harus respect lah keputusan die). ok target utama mesti dapat cari tube dress Forever 21 yangku idam-idamkan semenjak 2 menjak ni.

2. then heading to KLCC sebab pc fair. Aku mb akan membeli beberapa barangan keperluan seperti Handphone baru dan juga apa-apa yang murah boleh kubeli. konsep disini ialah SILA BERJIMAT!.

3. Seterusnya akanku balik ke teratak usang ku dan berkemas-kemas untuk pulang ke sekudai (urgh!) pada 13 hb. Aku masih tak pasti sama ada nak blk atau tak pada Xmas week sbb nk sambut hari jadi di rumah dgn family dan kwn2. (terlalu ramai yg tanya tentang bday party. OMG).

4. Ok, sbb Xmas, byk sungguh sale. Aku masih berkira2 nk beli ke tak keyboard baru.

5. oh aku agak exited jugak tgk layout salji-salji di blogku ini. hehe.

6. Ape yerk perkara menarik yang akan berlaku nanti? entahler.. aku harap konflik jiwa akan berkurang. azam baru ialah -melakukan perubahan- macam Obama cakap –Change!- cehcehceh. macam boleh. dengan environment yang asyik penuh umpatan+pura-pura? boleh kan i’m getting my self out. Doakan aku!

ok masa untuk bertenang dan tunggu hari sabtu! tidak sabareeeeeeeeeeeee…..

Advertisements

3 Responses to "mood cuti habis"

sorry weyh.banyak benda aku nak ganti 😀

new sem new mood la sheqa..

CHANGE, i hope so.. =)

tube dress dah habis zaman dah. try topless.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    December 2009
    M T W T F S S
    « Nov   Jan »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: