Rasyiqah Hassan

Perihal doktor+Kedai gun-ting

Posted on: July 28, 2009

Duduk skudai ni macam-macam bley tengok. Paling menarik pasal pusat kesihatannya lah. Memang sakit juwa kalau masuk. Takyah g hospital dah.

last few weeks i was having flu and some sort of fever. So ngn pipit bergegas ah kononnya nak g klinik kesihatan UTM tu. First impression aku memang ah kan, klinik yang besarr..then masuk amek number giliran number 245. Aku tengok Skrin atas tu. *fuyo* sekarang giliran is 143. lagi seratus??? aku tengok jam 1230pm. Dah ar ramai giler+sesak and mmg giler. Aku pelik. Dulu kat semarak pun camni gak. Lagi syiok kisahnya.

doktor : Sakit ape?

Saya     : Demam, batuk pun ada, err.. pening kepala gak…

Doktor : Ok, dah nanti amik ubat.

Aik, aku yang tgh sakit ni tak dicheck/usik langsung tu. Termometer pun tak masuk mulut. Gile die diagnosis macam tujer. Tp aku takley crit sgt, mb time tu Mr. Doc malas nak check sangat. Tp kalau dapat Dr. Azizah, mmg fully check ah. UTM semarak aku hanya thums up kat Dr. Azizah. Ok berbalik pada cerita number giliran tadi. So, aku n Pipit malas nak tunggu, kitorang bla je ah. Time ni time studio..kepala pening pun balun je ah. lame sangat. Doc pun macam lame je.

today actually agak exited. Aku POTONG RAMBUT KEPENDEK-PENDEKKAN! Pengguntingnya is Mel aka Raihana Jamila. sesungguhnya gadis ini mmg tukang gunting kitorang dari Kat Semarak lagi. Die gunting cun, ko cakap je fesyen ape, FREE tu yang penting. *tp sedar2 ah belanja minum cik*haha. Hari yang indah. Lokasi di tepi tangga.Angin sepoi-sepoi bahasa.

Owh lagi setengah jam sepatutnya berada di unit kebudayaan. Kelas Keyboard+Gitar. Aku masih berfikir apa gitar yang sesuai untuk aku main and bley cucuk kat amp. Aku hanya percaya Epul je untuk tolong pilih sbb dia bandmate aku n die main dari darjah 4. tapi jauhlah pulak mereka ye. aduhai!~~~

Advertisements

3 Responses to "Perihal doktor+Kedai gun-ting"

ahhh rambut aku panjang sebelah.haha

rambut pendek makin jeliter teww..

aku benci pusat kesihatan utm!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    July 2009
    M T W T F S S
    « Jun   Aug »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: