Rasyiqah Hassan

kisah sahabat lagi.

Posted on: July 25, 2009


sepi,
tanpa kata
terdiam kaku tak daya kau ku lupa
apapun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia

hujan lebat mencurah kini,
bagaikan tiada erti
kaulah lagu kau irama terindah tak mungkin ku dengari..

Oh tidak, sangat merindui sahabat. Sangat rindu mahu lepak bersamanya. Mengenakannya yang malu-malu kucin apabila bercerita mengenai ‘crush’ hatinya. Sangat rindu masa melihat die yang semakin mengantuk dan bajet stay sampai pagi tu. Rindu masa berhujan sama-sama time balik dari Sunway piramid and end up aku yang kene belanja makan kat kampung baru. Sangat rindu masa sahabat kata, “la, nape nak sunyi, kitorang kan ada.” .

Wahh~~ sahabat. sangat rindu kamu.. walaupun kita dah sangat berjauhan sekarang. Aku hanya dapat kenangkan kenangan ajer.. *isk isk* nak mesej, tapi takut sahabat busy. Almaklumlah, kuliah IPTS  tak sama IPTA. tri-semester kan…. yang pasti, aku tak akan bosan cerita pasal sahabat. Sebab sahabat seorang yang best sgt. Lepak ngn die sampai pagi pun tak bosan.. sepanjang last semester, dengan sahabat tak penah lagi aku rs tak best.  semuanya indah.

kata sahabat, “kita jumpe time konvo!”.

Masa ini akanku make sure masaku untuk sahabat selama yang boleh~~ jagalah ko! *gelak jahat*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    July 2009
    M T W T F S S
    « Jun   Aug »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: