Rasyiqah Hassan

pengakhiran.

Posted on: June 23, 2009

aku baru baca blog nad. memang dalam hati ada byk je perancangan. hehehe.

next week aku di kawasan baru dimana aku tidak tahulah adakah aku akan sedey atau gembira di tempat itu. Menurut sahabat, aku harus gembira.

  • siapakah rumate aku? adakah sebest sis sara + sis eena? owh aku sangat particular ngn kebersihan+kekemasan.
  • owh, banyaknyer barang ingin dibawa. Seperti berpindah..
  • aku nak tau adakah org yang aku tak suke itu menjadi ajk MHS? owh bygkan jika aku same bilik ngn dia?
  • Aku benci ceramah. Aku benci semua benda yang berkaitan dengan ‘talking terms’.
  • adakah utm skudai ada wireless sebagus alumni 1?? laju?
  • JPA. tolonglah bagi aku pinjaman.. rasa sesak tanpa duit yang banyak..2 tahun jer.

 

antara perkara gila aku nak buat.

  • ladysheqa. hehe.
  • aku nak perform malam MHS bley tak?? tp aku tak pandai plak men gitar. nak men piano tp cam neves plak..
  • aku tak sabar nak dinner time grad nanti..Nak duet ah lagu Ada Cinta ngn kekasih gelap.
  • aku kene cari boyfriend (menurut izyan). Macam ada masa jer… macam aku akan sibuk jer.
  • menjadi syiqah yang bukan syiqah. mysterious girl. hahaha 🙂

 

antara kesedihan..

  • Mereka tiada. Mereka jauh di Kuala Lumpur. 
  • Aku, Ean n Epai sememangnya berjauhannnnnn… yang melampau.

sebab tu rasa ralat skit. Tapi sahabat kata takpe. Mesej boleh, handphone kan ader.. tapi tak taulahkan. After die masuk UNIKL, and well, facing the widen world. Tak pasti siapa akan lupa siapa dulu. terima kasih SAHABAT. sangat sayang kamu. pasti akan rindu kamu.

*terasa nak tulis lagu*

Advertisements

4 Responses to "pengakhiran."

ala … wat pe nak pk kat utm tuh gembira atau sedih … kene laa adventure sket …

dan bile adventure, mmg kene happy laa …

tgk cam aku, 2nd yr aku kene duk 1 bilik dgn perokok … uhuhuh … stylo seh … hahaha

n jauh ke ?? ala malaysia je … tggu aku g oversea, baru jauh … wakakkaa

ha. betol cakap ipai tuh.lagipun kite one sms away, ONE call away, ONE bus fee away…hahahhaa…semuanya ONE je..ngeh3..neways..terase nak datang KL..ko leh je tdo kat kolej ak.

hahahhahahah..
pegi overseas..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    June 2009
    M T W T F S S
    « May   Jul »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: