Rasyiqah Hassan

Permenant!

Posted on: June 21, 2009

dalam masa 3 tahun, aku kenal kamu semua yang memberi banyak kenangan..mengikut turutan..

  1. DAYANG–  used to be my first rumate before sama-sama jadi ajk kolej.
  2. DILA – Bermula dengan ajk kolej. Seorang yang suke gelak dan ‘melabur saham’.
  3. FAKHITAH – mengenali gadis ini juga melalui Ajk Kolej. She’s the one in campus who sees me differently than the others. I love her.
  4. NELLY ISHARDYNumber one in my Active10 list. And yet still, aku tak penah lupe ko keyh, even ko selalu ingat begitu.
  5. FERDZANI – First tegur di dalam dewan besar and after 2 minggu pun aku masih gagal ingat nama dia.  Dalam blog ini terlalu banyak bercerita tentang ko Ferd. Haha
  6. NAIM – kamu pernah menjadi kawan baik tetapi itu dahulu…
  7. P-JOULE– Ajk MHS samer. Ko memang belagak giler DULU tp kolah orang first yang menganggap aku kawan baik ko. Aku sangat terharu sebenarnya.
  8. SOB– kerana naim, kerana dila…
  9. NADIAH – Aku tak tau sejak bila kita rapat, tapi  kita sangat rapat sekarang  and aku suka.
  10. NADIA ZAIHASREEN – Bilik sebelah aku. You ARE a VERY GOOD listener anyway. Aku tak penah risau kalau aku dengan ko.  Sebab ko tahu aku bagaimana..
  11. ZULHILMI – kenal kamu melaui Ferd dan myspace. Dan aku tahu tak kira apapun orang kata, ko masih mahu kawan dengan aku..
  12. EPUL – Sebab Band. Seorang yang amat berbakat+ sangat emo. Aku pun pelik bagaimana aku masih bley tahan keemoan ko tu ek.
  13. PANJANG – Sebab Epul. Sebab Band. (Budak ni artis. Tgk Ghost 8tv, adelah die menyelit) Haha. Tetapi yang paling utama mengenai dia ialah , die sorang kawan & seorang abang!

 

Dan melalui mereka inilah, aku mengenali dunia & HAKIKAT. Belajar dari kesilapan. Belajar untuk buat macam-macam. Belajar untuk rebut peluang. Diorang jugalah buat aku kenal ramai lagi orang macam Petek, Azani, Haq, Manap, Ezry, Pa(imi), Lo, Baba, Andy, Alep, Ayien (sekadar menyebut beberapa nama)..

 

Korang, aku sangat sayang korang. Tak kisahlah ape korang penah wat kat aku.. aku tak tau 2 tahun lagi adakah kita masih berhubung? Adakah kita masih seperti dulu-dulu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    June 2009
    M T W T F S S
    « May   Jul »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: