Rasyiqah Hassan

yan oh yan!

Posted on: May 21, 2009

Untuk bermain internet, aku asyik ke rumah izyan. Dan kerenah aku dirumahnya terhadap paksaan untuk memasak benda2 ringan seperti Roti Chesse with hotdog atau syrup punch.. ahhh.. memang kelegaan bila berada di rumah izyan. [aside of having internet]

Izyan. Bestfriend since year 2000 if I’m not mistaken. [epai sila jangan jeles].

Kita gado ingat tak? 30 minit ke ½ day jer bertahan. Konon nak boikot each other lah tp well, tak dapat kot. The one yang sememangnya sangat bijak menjangka behavior aku tanpa sebarang perkataan pun. Kirenye membaca otak aku dengan SANGAT tepat. Malu seyh kekadang..

The best thing is, friend come and goes, boyfriend come n goes.. but well, still.. kita masih disini. Bertandang ke rumah untuk masak memasak. Ingat lagi tak kita cari tepung ke baking powder dalam cabinet mak aku tak jumpe2? Then kita hanya mencampur ajer kesemua bahan dan terhasilah satu jenis pancake yg best. .. aku sangat suke masa ini.

Ingat lagi tak our first crush? Haha, sampai sekarang pun rasanya all the story pun still seperti talking about first crush. U know for me, I’m not THAT easy to talked about someone I like..izzit? entah.. hanya izyan yang tahu. The one who know almost every single thing. And till now, kita masih tidak boring menceritakannya..

Di UPM ko ader bunge, bell.. n many more..

Di UTM aku ader fakhitah, Nad, Dyg, dila, Bandmates aku [ya aku sgt syg ahli KUPU]… n sesapa tah.

Tapi well.. susah kot jumpa orang yang tahu ape sebenarnya aku rasa bila cerita pasal kehidupan, kisah cinta yang hampeh, dan juga hobi mengarut yg kita buat selalu..

Aku harap segala perkara mengarut tu akan diteruskan hingga ke anak cucu. Haha..

Tetiba rasa mahu cerita pasal ko.. tak tau kenapa.

N Epai aku syg ko juga walaupun kerja ko mereport aktiviti aku kat mak aku or aku yg mereport ke mak ko.. err.. mana2 jelah..

haha

Advertisements

7 Responses to "yan oh yan!"

salam sheqa..
emmm best klu ada kawan yang memahami dan menyayangi antara satu dengan yang lain…kawan yang menjadi tempat meluahkan perasaan dan kawan ketika sedih dan gembira

ahah. weh. segan dowh. so sweet. ak pun hope leh wat smpai tua. ak harap perangai mengong kite ni xkan hilang. klo ipai prempuan msti leh join dtg2 umah tuh en. hahahahahhaha.

izyan.tukang masak ko 0.0 gaji bapa haha,
ala x sangka kaki report juga.nasib ko x kenal mak aku

di USM, aku ade peminat2 fanatik aku (konon ye laa), ade geng bas sekolah (pg tgk wayang selalu), PSP aka Peah aku …

patut laa aku tak moh balik rumah… korg abaikan aku .. waaa … tak aci yee korg !!!

eh. tak abaikan la. die yg tak bebalik. life has to go on. ye x syiqa? hahahahahhahaha.

no comment…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    May 2009
    M T W T F S S
    « Apr   Jun »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: