Rasyiqah Hassan

Benci.Benci.benci= seronok

Posted on: April 7, 2009

Minggu ni sangat tertekan. Buat pertama kalinya nangis sebab studio. Juga disebabkan kepalaku yang pening akibat dari demam yang berlarutan sejak Sabtu. benci tul time-time genting berlaku sesuatu. Melihatkan kekagetan Yeng yg tengok aku menangis n cuba cover esakkan yang tak berapa nak jadi pulak. Speechless mamat tu dibuatnya. Die ingat aku nangis sebab sakit pale. Tapi series kali ini sangat2 sudah give up in this whole chaos making plans and so on… Aku tak tahu ape kamu mahu. time ni aku tak maw tahu.. mmg tension. 13 weeks of making mistakes on the same thing. Doing the same things. and spend too much time on sectorial section. (aku tau korg mst tak phm ape aku membebel nie)..

Biarkan aku.

Menikmati Ice-cream best

Menikmati Ice-cream best

Tapi well, tak sangka lewat petang tu, masih ade sahabat yang temankan aku melepas tension. tengok benda hijau. so macam relax sikit. So hilang kejap rasa marah ngn hal di studio.

“jangan tension-tension”, katanya.

haha. tetiba rasa bahagia.

Advertisements

6 Responses to "Benci.Benci.benci= seronok"

wah..siapakah yang telah membuat lu terharu tu?

adakah the chosen one?

haha!

sabar, jangan tertekan sangat. sabar banyak pahala pun banyak tahu.

haha……awak lepak sudah

shika yg dlm webcam tu ke??

heheeheh 😛

ssslrrrppppp
aisskrrirmmm sundae

yeng : np ko plak nk terharu?

bokbon : yes, hopefully he’s the chosen 1 lah…

zulfitry : tengah cuba ni.

shino : alamak. yelah kot.
kantoi sudah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    April 2009
    M T W T F S S
    « Mar   May »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: