Rasyiqah Hassan

Dan Hilang dari bilik.

Posted on: February 13, 2009

Maha- KUPU

Dikala malam, ku temimpikan padamu

aku dan masa laluku,

tanpa aku sedar air mata pun menitis,

berlinangan membasahi bumi..

kau sentiasa disisi

menemani jiwaku yang sepi,

kau maha mengasihi pada hambamu yang hina ini

kau maha mengampuni padaku, yang lupa

padamu..


Kami dipanggil KUPU. Ini merupakan antara lagu yang dicipta oleh Vokalis kami iaitu Mr. Panjang (yang selalu menyebut lagu Warna-warna cinta sebagai Colour-colour of Love. Ape english tunggang langgang? maafkan Mr Long aka panjang). Tidak dilupa pada Mr Epul yang susun lagunya/tune. Mr. Lo sebagai Bassist sejati yang kekadang agak kelakar melihatnya. Juga Mr Baba yang mengetuk tin-tin ehh, drum eh nama benda tue? ok drum! Dan aku Miss ShikaMaru (thanks Famy atas gelaran yang akan dikenang sampai bebila ini), sebagai keyboard player. (Well, maybe aku main tak sebagus Mr. Epul lah kan yang agak berbakat main semua benda pun. ok dah melalut. sorry.) Hurm, bagaimanapun aku berusaha untuk menjadi pemain keyboard yang baik, maafkan sebab selalu salah tekan! Best-best-best-


Next Performance 28.02.09 di Flamingo hotel.

kami bukan bergurau, kami serius tau!


Advertisements

5 Responses to "Dan Hilang dari bilik."

WAH!seryes ke perform..?huhu mcm mnarik je..uhuhu

wah!mcm menarik..huhu

good luck, aku tau ko kepot nak ajar aku an.hahahaha takot aku lelebih ah tu

Princess : Ya.. seriez perform. Gud luck 2 me.

Nadia : Hahahaha…tak ah.

weh..
nk2..

bila nk bg..??

nk overnite..?

hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    February 2009
    M T W T F S S
    « Jan   Mar »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: