Rasyiqah Hassan

Currently Available!

Posted on: January 16, 2009

muke wawa yang aim kat selipar tu cam kelakar!

muke wawa yang aim kat selipar tu cam kelakar!

Today penat!

Main baling selipar kat padang. Macam childish tapi sangat best. Cara main ialah kumpulan mestilah berusaha menegakkan 3 selipar tanpa dibaling selipar oleh kumpulan lain. Kelakar plak main benda ni. Gelak je lebih. larinye dekat-dekat situ je.. Namun harus bijak mengatur strategi. And JANGAN LARI BILA NAK BALING SELIPAR KAT ORANG LAIN!!!! akulah tu..

the attack of seliparrrr..

kumpulan aku menunjuk belang..

penat-penat-penat-penat..

n kalah. 5-3!! dengan kumpulan eclipse. cesss….

Kerja sekolah!

1. Studio [macam tak akan selesai jer].

2. Planning elective-BAB 1. [tak akan selesai sampai minggu last nie.]

3. Traffic engineering [aku msh konfius siapakah ahli kumpulan aku?]

4. Waterfront regeneration. [oh, Dr Shuhana……]

aku akan menjadi gila di hujung semester!

Advertisements

4 Responses to "Currently Available!"

geng kalah paling hebat. menang dengan 5 -3 haha.tgok lah siapa yg mendirikan slipa piramid itu sebanyak 2 kali berturut3 haha. x aci. siapa yg baling sipa kene kepala aku ha =________________________________=

eh niape eh..?
kreket ke lawnbowl ?

atau main baling2 je hehe

walaweh!
tak de game lain ke?
football?
netball?
huh?

tak indie langsung main baling baling selipar.. ceh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    January 2009
    M T W T F S S
    « Dec   Feb »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: