Rasyiqah Hassan

Apreciation Of Art..

Posted on: January 13, 2009

YOUTH EVENT 09.

Youth Event 09

Agak seronok sebenarnya event ni..Finally dapat gak hang out ngan Nadia Zaihasreen-Kechik!-. well, oklah. banyak Art work. Because I Love art work so much so aku macam agak exited. Especially tgk ‘Battle of The Band’. tapi cam aku je yang exited! haha. lantaklah. aku punya suke lah kan.

Nadia Zaihasreen dan muncungnya...

Well, disana aku hanya dapat membeli sketch book yang berharga RM5. Agak menyesal tak beli baju from those limited designer yang hanya cost RM 25 sebab baju-baju die agak cantik… n sweet.. Balik tu Agak menyesal. And sampai sekarang mash terasa sesalan tu. Yelah Creative Design Clothes is actually agak mahal dijual di tempat lain. hanya event2 mcm ni je ader jual murah sikit lah. Arghh, menyesal giler. Tapi takpe.. puas hati dapat BodyShop Goddie beg n Gambar di Wall + Poem recritary yang besh!! Bab barang free ni memang favourite.

Aku berminat bende2 gini.  sesetengah org tak suke Art Work, Muzium, lukisan… tp.. hehe.

Boring kan aku ni?… tetapi AWAS.  Jangan terlalu awal menilai!

Advertisements

3 Responses to "Apreciation Of Art.."

oh,
pls dun remind me of youth..
it is so frustrting tau..

balik dgn hampa lps korang balik..
tak jmpa smpi ke sudah..
letih.letih.

argh…

aku nak jugak kat lomopic tu XD

walaweh!
bila la event ni nak wat di melaka!!!
cet!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    January 2009
    M T W T F S S
    « Dec   Feb »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: