Rasyiqah Hassan

HARI SYIQAH SEDUNIA~2

Posted on: November 14, 2008

 

Hurm, this week supposedly Hari Syiqah Sedunia #2.

sambutan yang diadakan pertama kali tahun lepas..

Terima kasih kepada Ahmad Sobran  kerana menamakan hari ini…

 

Nak tau kenapa?

Masa ni aku dlm kekecewaan [malas arr nk story lelebey kan]..

maka utk menghiburkan aku, Dila dan Sob mmbawa aku berjalan2 untuk menenangkan hati..

Hari itu, aku membawa sketch book, and bermacam jenis pen untuk pegi sketch.. di tasik titiwangsa..

Sebelum tu kami pegi tengok Movie. Yang citer kartun Angelina Jolie tu.. Bewolf?? ..

Seram gak citer die.. then kitorang move foward to Tasik Titiwangsa. Aku pun start drawing arr.

I called that person asking to turn up but well, masa tu mmg dah @*%#..

DAH TAK DAPAT DISELAMATKAN LAGI.

 

Life goes on after that..

 

Tahun ni, celebrate ngn P-jol n Dila kot..

Weekend ni decide..

Sob pulak bz jerk..

 

Tetapi thanks to Sob for this day!!

Akan ku kenang sampai bila-bila..

Advertisements
Tags:

8 Responses to "HARI SYIQAH SEDUNIA~2"

heh sambung balik kah mereka *) mcm x pernh pergi titwangsa je. SEMAHNGAT sungguh

why is it tulisan makin kecik?..haayyoookkk…weh…ermmm…blik gtau k..hehe..

Cari ketenangan nampak.. 🙂

eclipse: Diorang tak sambung balik pun. Ni story last year lah.

Ahmad azrin: heh?

Ean : nak jimat space.

Shino : yeah, supposed-ly. Tapi nmpknya cam tak berjaya..

wahhh untg ny ad mmber2 gtu~

CEH~!! tahun lepas yg ko g KLCC tu ka

Hadio : agak untung jugak..

Eclipse : yelah kot. ni time yg mana nie??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    November 2008
    M T W T F S S
    « Oct   Dec »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: