Rasyiqah Hassan

aku tunggu msg je!

Posted on: October 16, 2008

Selagi tak jumpe Ferdz aku rasa cam nak tulis entri pun tak de mood dah.. Dah msg dah die kate nak jumpe, he replied back, “I’ll inform you later”. Sebenarnya aku rasa cam dah ilang member sebenarnya namun aku tetap nak berusaha. Korang pun tak phm ape yang bermain di fikiran aku ni. Aku cam dah mengong2 sikit.

Btw, aku dah recover dah dari perasaan yang teruk tu. Last Tuesday jumpe Azril [Crush dulu2], n masa tgk die aku cam dah takde feeling sgt kat die dah.. Orang kata, “Things are better Left unsaid” & “Tak semua perkara tu penting untuk dinyatakan!”.

Aku macam Neutral je kat lelaki-lelaki. Statik. Tapi yang pasti aku sangat sayang kawan-kawan aku. Bila sesiapa aku anggap kawan, seboleh-bolehnya aku akan jaga hati & perasaan diorg lebih dari aku jg hati aku sendiri. Tapi mereka-mereka ni tak pernah faham.

Aku pun taknak cube memahamkan insan bernama Ferdzani ni. Tp aku nak die tahu.. at least die phm n tak selalu nak salahkan aku.

Hurm, penantian itu satu penyiksaan. Especially bila dia kawan kita. Tapi tak pernah kisah kerana KAWAN.

Advertisements
Tags:

7 Responses to "aku tunggu msg je!"

azril. asal aku x tahu APA apa nie.

bgus gak if entri ni org tu baca.. 😛

ahah, nanti aku kasi ferdz link ko ey

bia dia baca.baca.baca.baca.weh

ferd is legennnn…wait for it….DARY!

Btw bkn name die [b]FERDZAINI[/b] ke mcm dlm entree first awk???

eclipse:
kalaulah die baca…

Barney :
yup, the same guy but then masih lagi konfius name die…

tunggu msg pakwe ker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    October 2008
    M T W T F S S
    « Sep   Nov »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: