Rasyiqah Hassan

aku menjadi tidak ikhlas

Posted on: September 15, 2008

ok kesnya mcm ni..

kawan mintak tolong tp sebenarnya kita tak boleh tolong sbb bkn atas daya kemampuan kita tp bcz kawan kita katalah kita cube utk tolong tp sebenarnya, mmg tak leh nak tolong..

kata-kata menjadi tak ikhlas dah utk tolong and aku pun mcm mls nak tolong sbb takley buat pape dahh… dah tak ikhlas dah ni.. aku rs aku cm jahat!

 

*heh???? ape aku cuba buat ni?*

Advertisements

8 Responses to "aku menjadi tidak ikhlas"

ala. cuba lah cakap. errrm sori.x dpt tolong lah. berat memang berat X) tapi x kan nak menipu. terkantoi kang lagi susah betul~ aku cuti hari nie

berpura-pura tak bawak ke mana

tapi berat mata memandang, berat lagik bahu memikul.. kannns, salammmz

slow talk dengan die. Yg penting kena ckp mintak maaf. Pastu buat cm rse bersalah (buat-buat je).
Sure ok. Kalau nak suh lg ok,awk bg suggest kt die cmne nak settle masalah tu. Lg die baik dengan awk..

eclipse + shino
~idea bernas tp bile aku da buat cmtu, die punya merayu mintak tolong tue takley bla betul..rs berat hati.

syam
~hurmm, i wonder that too

en me
~salam juga.

sheeqs..ko ni byk sgt pk tau x??ckp org je…ermm…no suggestion..tp wat cm ko wat ngan ak sudeh..xdpt nk tlong..ko terus ckp je kann..honesty is the best policy k..huhu…

lakukan apa yg termampu. Kalau kita tak mampu sila lah syorkan pada dia untuk minta pertolongan kepada si pulan sekian sekian, beri dia sedikit cadangan untuk berjumpa seseorg yang boleh membantu dia..

ean
ko taulah aku mcmn kan??~

shinja
emm, dah try dah. dgn sgt berat hati..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    September 2008
    M T W T F S S
    « Aug   Oct »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: