Rasyiqah Hassan

so much for our happy ending*

Posted on: September 5, 2008

Tahniah Biebie, akhirnya sebuah lagi kisah cinta menjadi kenyataan.. Harap Uncle menjaganya dengan baik.. Hurmm, once again. Congrates Biebie…

hurm, aku plak? Rasa cam lama lagi kot. Entahlah, aku mcm tak jumpe lagi mereka yang sesuai. Guys always look me as their friend only! But well, tak kisah. I don’t think of that so much. Papepun, hidup masih diteruskan kan? Macam kasut. Pakai selagi boleh, selagi kuat, selagi cantik..

btw, for all readers, Time kasih sudi baca blog yang tak delah best sangat ni.. sekarang aku tak tau ape aku fikir..aku masih pening menyelesaikan kes aku [post dibawah] dah aku rasa  buat bodo je arr ngn die mb the best way for now. Even Itah melarang keras pendirian aku untuk Buat Bodo..Tp, well, dahulu aku dah buat byk mistake dlm friendship. byk sgt dan mb sekarang ni senyap menjadi trademark utama aku.

bagaimana ya kalau dah explain n menegaskan tp dia tak mahu percaya? well,harus sabarkah? atau terus mengejar agar die melihat kebenaran?  Entahlah, macam pepatung di tepi jalan je diperlakukan..

 

*mungkin pada suatu ketika ketika dipandang cahaya, yang dilihat hanyalah api membara*

Advertisements

4 Responses to "so much for our happy ending*"

sheqa,kadang2 x semue bende perlukan explanation.as long as kamu tau ape yg sebenarnya,and dont bring any harm.kite rase its enuff.tp terpulang jugak la kan.if its keep bugging u pun susah jugak.dont push urself too hard (:

walawe~ org cakap jodoh x kemana. cuma perlukan sedikit usaha saja. x pe. enjoy dulu. nanti dah jumpa terus grab ye ;3 kue kue kue nak terangkan berapa banyak kali ye

pandagumuk,
that’s true but this is me anyway.
saya mmg selalu terganggu dgn benda2 sebegini.

Eclipes,
aku tak risau pasal jodoh sekarang, aku risau psl kawan!
sbb kawan kan, sebb kawan juga aku binasa..
haha. tp inilah aku..
kerana kawan..

Sheqa….thank you soo much…hehe..x sangke ae org yg mengikuti cerite cinderella yg tah pape nie…hihi..btw, bersyukur..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    September 2008
    M T W T F S S
    « Aug   Oct »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: