Rasyiqah Hassan

perkara sebenar?ya ini yang sebenar..and aku pening menyelesaikannya.TOLONG!!

Posted on: August 30, 2008

aku just nak cakap yang dlm ms aku tak update blog ni, i‘ll just received a very huge moment and time..heheheheh..

anyway, aku dgn Ferd mcm tak bertego sapa pasal gossip bodo tue.. Aku penat arr nk explain2 ni.. dah aku tak cakap pape kan, dahlahtue.. hish. takot sebenarnya, takot si ferd ni ingt lain plak..Ey, bukan salahku tau..Gosip itu.Aku tak tahu pape.It just because of the keychain i brought for him.

Adoi.Penat arr.i mean, penat explain.

I just wish Ferd dan aku akan Ok balik.Ingat senang ke? susah tau..Hanya aku je yang tau betapa susahnya kawan ngn budak nie.[tp maw kawan jugak].Because i’m a friend and i will always be somebody friends.I don’t care how hard is it, Because i’m not somebody yang akan meninggalkan kawan.NEVER!!!!.I hope he knows…. 😦

*Dari sudut mata
Jantung hati mulai terjaga
Berbisik di tengah
Coba ingat semua*

Advertisements

3 Responses to "perkara sebenar?ya ini yang sebenar..and aku pening menyelesaikannya.TOLONG!!"

uhhh…lagi ;3 dah habaq da

Ooo…first of all, knp kite salu mengaami bende yg cam same ek? Okey, that’s not the point. I juz nak comment, just ignore what other people talk about you…it’s not that we don’t care but don’t just because of other people’s gossip, when they’re talking shit bout you or what eva it is kan….korang jadi cam x kwn. Hehe..i understnd your situation…because i tgh pun melalui nye…org ckp itu,ini…(konon die hot stuff) hahah..what eva org nak ckp, knp nak amik peduli bende yg remeh temeh kan. Wat bodo sudey~ 🙂 n hadapi sume ngan senyuman…. =D ngeee~

YEAH, I’M IGNORING BUT IT KEEPS BOTHERING MY MIND!!
HELP!!!!
I TRIED, MB BLUM SUCCEED LAGI..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    August 2008
    M T W T F S S
    « Jul   Sep »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: