Rasyiqah Hassan

susah heartie

Posted on: July 30, 2008

Hari ni aku susah hati, aku tak tau kenapa…. aku tak suke perasaan ni sebenarnya. Perasaan aku yang bercampur baur dengan rasa tak sedap hati ni.. Hmm, well maybe ianya bermula dari sini. Ok fine, I fall out to a guy again lah.. seperti biasa, aku mmg selalu je macam ni. and aku tak suka lah perasaan aku sekarang. perasaan dimana aku terpaksa menyukai a person secara diam. Aku tau die sdg berkenalan dengan org lain. Well, aku tak penah arr nak corrupt hubungan orang-sbb tak baiklah buat begitu-. dan sebb tu susah hati ni.. Dia bila bercampur dengan rasa risau equals to “i hate being me“. Nape ye lelaki pandang luaran sahaja??

Dan adakah benar lelaki hanya pandang kecantikkan perempuan semata2? Takdelah, sbb aku sekarang ni macam kasihan pada lelaki yang baik2 tu semua, mereka deserved perempuan yang baik juga kan? dan mengapa perempuan pula tak menghargai lelaki yang baik?

aku merasakan yang mereka patut dijaga dan aku mahu menjaga mereka tetapi mereka tak nampak lah.. mereka hanya nmpk aku sebagai seorang kawan biasa? mengapa ya?

Ayen, Alif, dan kini mungkin juga Azual..

Lelaki-lelaki yg baik ini aku kenal dan aku tak describe diorg sebagai baik hanya kerana diorg cute/not cute tapi kerana ada sesuatu terjadi pada merka ni disebabkan perempuan..

Tapi ini bukan punca aku susah hati…

aku tak pasti apa yang aku rasa tapi aku mmg tak suka rasa ini-Rasa bila bertepuk sebelah tangan-

 

*aku masih mencari mereka yang melihat kebenaran*

 

Advertisements

5 Responses to "susah heartie"

I wonder if we’re in the same situation..because i like understand what u feel and me myself are in ‘that’ situation.
Huhu..and i couldn’t and never understand guys because they’re so complicated (guys, jgn terase lak).
Huhu…i understand what u feel rite now…
Be patient…~
🙂

beb asal semua start dengan A ???
haha lol ko kan kurus lah..cantek lah tu. sapa kata x cantel XD

biebie,
Hmm, yeah be patient rite..
thatz all what we can do!!

eclipse,
hmm, kurus tak semestinya cantik beb.tembam pun cute ape?.
aku pun baru terperasan semua start dgn A lah..

gahh~ jgn ambik azmil aku sudah..kang aku sepak laju2 level 5 kang..haha syika ko percaya x kat takdir??

takdir?
entahlah, setakat ni takdir aku agak baik ajer.. nape?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    July 2008
    M T W T F S S
    « Jun   Aug »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: