Rasyiqah Hassan

tak kisahkah aku?

Posted on: July 23, 2008

Aku tak tahulah yang sebenarnya aku kisah ke? Tengok kawan-kawan aku sumer jenis yang cun-cantik-happening dan disukai ramai. Macam kekadang aku ni menumpang je jadi kawan diorang. Entahle..aku tak tahulah aku kisah ke tak.. Tapi sebenarnya aku nak aje bersendiri. Pergi kemana bersendiri.

Susah berkawan dengan manusia popular sebenarnya. Diri sendiri tak akan dikenali kerana kawan yang popular tu membuat kehadiran kau tidak disedari. Aku tak dengki dengan diorang, just kadang-kadang aku fikir sebenarnya diorang tak perlukan aku pun. Aku ada atau tak dalam satu conversation is not so important. Kalau menyampuk kena marah pulak. So selalunya aku senyap je.. Itujelah masalah aku sekarang.

Padahal mereka yang lain tidak tahu, kwn yang senyap nilah selalu tolong hulur duit bila mereka-mereka yang popular ni tak berduit, cuba selamatkan rumahtangga yang macam ombak badai, yang cuba maintain persahabatan. Orang lain tak nampak values ni sebenarnya. Values yang aku bagi pada sahabat-sahabatku ini. Aku rasa macam orang bodo je kekadang.

tapi mak selalu pesan jangan berkira.. tapi aku mmg tak pernah berkira ngan kawan2.

mereka just tak pernah show yang mereka menghargai aku…

so aku masih tak dapt mencari jawapan. Tak kisah ke aku sebenarnya? Entahle..

 

*aku hanya bayang-bayang*

Advertisements

5 Responses to "tak kisahkah aku?"

jiwang!!

nak komen ke tak… nak komen ke tak… nak komen ke tak… nak komen ke tak… hmmm…. diam je laa…

okey, biarkan mereka.jadi bayang bayang kene pijak pon x pe.x luka apa2 pon~

bro
=i’m not jiwang

Solidgangster
=hmm, aku xphm arr ko ni..

nad
=Penatlah…terluka tak tapi rasa dipijak..

Ragam org mcm2…hehe..normal la…semue org mengalaminye…so, be patient k.. 🙂 ignore all the anoyying ppl n be happy with your life..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    July 2008
    M T W T F S S
    « Jun   Aug »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: