Rasyiqah Hassan

the PAGE cannot BE displayed??

Posted on: June 23, 2008

selalu sahaja terjadi kepada friendster… mengapa ini harus terjadi… menyesakkan otak, minda dan segala-galanya….

Human should never complain. Life is good anyway… why?

1. i am completely healthy

2. i am happy

3. I have myself to trust

4. I have a good smart brain

5. I won’t ask more….

 

*I love me*

 

Advertisements

5 Responses to "the PAGE cannot BE displayed??"

1. sure ke? bebetul healthy. hei kawan betul ke ko nie healthy nie..esh risau aku dowh ko jgn memain aku risau nie risau risau 😀

2. yeah sika happy..beshnye..ko cita pasal lelaki lagi..aku ketok kaki ko kang, ingat!!

3. betul..hanya diri sendiri jew yg boleh dipercayai 😀 tapi kadang2 x semestinya diri sendiri selalunya betul

4. tapi yeah sem nie aku menang :S

5. bagus. terima lah diri seadanya

hahaha :S

wahaha.. semenagnyer aku cuba memahami diriku ini..

ngee~
boleh ke?
aku x pahm diri aku
:S

1. aku pun sehat jgak… wlafiat lagik… bukan ko sorg… ahha

2. aku pun epi aper… tapi takde cite kat org pun.. ngiah ngiah

3. tapi aku ader awek aku yang boleh dipercayai… muahahhaa

4. me too… cuma aku ni sdikit pemalas jer.. hee

5. takmo komen… lalallaa

nadh, kalo ko tak phm diri ko, aku lagilah kot..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    June 2008
    M T W T F S S
    « May   Jul »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: