Rasyiqah Hassan

bukan selalu duduk dalam peti sejuk

Posted on: June 12, 2008

sejuk-sejuk aku rasa aku tak sesuai utk duduk dalam office.. buat LPP plak tu. dengan meja yang kecil dan membuka plan saiz A1 kot+kesejukkan..

tetiba terfikir, mcmana kalo aku decide jadi sasterawan ke, sejarawan ke atau verterinar mcm aku nak dulu…hahaaaa… berangan. sebenarnya kelakar jadi perancang bandar ni.. sbb kelakar arr..

enatah, perancang bandar & rasyiqah? kalau Rasyiqah Planning Consultant sdn bhd..hahaha macam best je bunyi.. huhu.. sape nak join, jum kita bukak planning consultant.. jadi bos, dalam office tak yah letak air-cond. nama pun bosss…

 

*tak salah berangan*

 

**

 

Advertisements

11 Responses to "bukan selalu duduk dalam peti sejuk"

aku mahu jadi boss..
semua duit masuk kat aku,.
tapi ko uruskan syarikat ye syika..
hehe

apesal aku coment x de pon..
aku sepak kang :S

haha syiqa..
j0m jd rkn k0ngsi aku

nak nak.. tapi aku lah boss..
dah name pun aku bukak company aku sndr..
ko jadi boss ii tau..
jhhahhahaha.. hasriq nak ke jadi rakan kongsi.
jum buat Rasyiqah, Nad,Hasrique Planning & land value properties consultant sdn bhd..
bapak panjang..

oit!
donad pun nk join gak..
silap ari bulan ley sell donut dlm opiz daa~
so apekah name syarikat itu gamaknye?

dah dah x denye
aku boss
semua aku yang buat keputusa
lalala~

ape plak ko bos.. aku yang tubuhkan company..
akulah boss..
btw, nadz bole je jual donut..
ko jadi tauke cafe kat bawah tu…

ape pulak
x pelah aku seorg bos yg humble
saja nak bermesra dengan pekerja
baru syarikat maju
:S

Las2 skali jadik DONADHASQAH(macam klakar jer)
hahahahhaa….
tengok2 la name sape yang masok dalam tuh…
hehe

hmm, mcm cun je..
tp namer tuh pelik sikit lah….
nad, ko jgn nak perahsannnn.

hehe….
memang pelik pun…
dengar macam naskah surat khabar jer…
alalalla….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

+ she says +


Currently in Edin <3 :)

Current Location

1-202-555-1212
Lunch: 11am - 2pm
Fri-Sat: 8am - 4pm

WishList

  1. Buy a home before reaching 32 y/o
  2. Travel Alone
  3. Find a soulmate
  4. Ask a stranger for a date

Travelogue 2014

  • Cambodia
  • Vietnam
  • Singapore (USS).
  • Bangkok
  • Kinabalu - 24-29 Oct 2012
  • Krabi - 22th - 25th January 2014
  • Japan (Tokyo) - 25th March - 4th April 2014
  • Mabul- Sabah -
  • Travelogue 2015

  • EUROPE Trip :) - 27 September - 5th October
  • Travelogue 2016

  • Thailand for Bridal's Party Mania - October 2016
  • Har Bin and Shang Hai - December 2016
  • Travelogue 2017

  • Singapore - September 2017
  • Hong Kong - December
  • Birthday

    My BirthdayDecember 24th, 2016
    Say Happy Birthday Me!

    : DATE : YEAR :

    June 2008
    M T W T F S S
    « May   Jul »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  

    LIBRARY.

    %d bloggers like this: